Samenwerking met Serto Events

Frans van Gaal werkt samen met Serto Events, een kleine organisatie met grote mogelijkheden. Serto Wij organiseert op maat evenementen, activiteiten en avonturen in SERTOgenbosch. U vraagt, Serto draait. Het eerste uitgangspunt in alle activiteiten is dat Serto kiest voor een persoonlijke en gemeend enthousiaste benadering van onze gasten. Altijd. Serto is immers trots op de stad, draagt dat gevoel graag uit en streeft er op die manier naar enthousiasme te delen.

In principe is er heel veel mogelijk, waarbij nadrukkelijk aangetekend dat Serto Events niet gaat voor drinkgelagen en ander platvloers of alledaags vermaak. Toch richten Serto zich vanzelfsprekend ook op zaken als entertainment en ontspanning, maar zoekt daarin een combinatie met cultuur, educatie en geschiedenis.

Frans presenteert, bijvoorbeeld in een setting van een informele, formele of desgewenst historische omgeving, waarbij een drankje, een hapje of zelfs een luxe diner onderdeel kan uitmaken van het geheel. Dat past bij Serto Events en dat past eigenlijk ook bij Frans. Interesse? Neem contact op met Serto Events via ons webform.

GA NAAR DE WEBSITE VAN SERTO EVENTS