New Heroes

‘Licht van welhaast zonnesterkte werd geëxtraheerd uit visafval; vuur werd gezeefd door de davylamp; en machines werd rekenkunde bijgebracht in plaats van poëzie’.
Charles Babbage (1791-1871)

‘Uiteindelijk eten ze allemaal goudse kaas!’

Het verhaal van de leerreis naar gedragsverandering met behulp van internet

Op 5 april 2016 presenteerde Jorn van Wijk, CEO van NewHeroes.com, het gloednieuwe bedrijf. NewHeroes.com is actief als community voor de ontwikkeling van vaardigheden en leiderschap, een nieuwe toepassing van internet als leerplatform. Het begint met een intake. Zo bepaalt de deelnemer zelf wat ie nodig heeft. Je traint jezelf daarna in de versterking van je persoonlijke kracht, communicatie en leidinggeven.

NewHeroes.com gebruikt technologie om de mens vooruit te helpen. Dat past bij een lange zoek- en vindtocht, met name van computer-, internet- en e-learningpioniers.

Hoe vergaat het New Heroes? Zal het een nieuwe ‘revolutie’ in de wereld van opleiden en trainen veroorzaken? Wordt New Heroes een succes?
Het antwoord op deze en andere vragen staat centraal in een businessstory over New Heroes, de oprichter, de mensen in en rond het bedrijf, de ontwikkelaars, de concurrenten, de aartsvaders en moeder van de computer, internet en e-learning en andere betrokkenen.